Аксесоари

За украсата на всяка сватба ателие МОН АМУР се е погрижило до най- малкия детайл. Всички аксесоари се изработват тематично , по индивидуални проекти, като се съчетават в хармония с булченската рокля и мястото на сватбата. При закупуване или поръчка на булчинска рокля от МОН АМУР всяка булка получава подарък 10% намаление при закупуване на всички аксесоари. Също булката получава право и на отстъпка при закупуване на официални, шаферски и коктейлни тоалети за гостите на нейната сватба.Аксесоарите с които разполагаме са ритуални шампански чаши, винена чаша за църквата, украси за чаши, свещи – /стеаринови , некапещи /, украса за свещи, украса за шампанско, възглавнички за халки, късметчета /които се хвърлят след църквата /, бонбониери /които се подаряват на всички гости /, жартиер, ръкавици, чанти, цветя за коса.

Важен аксесоар е воала. За църквата е задължителен, тъй като трябва да са покрити раменете и главата. Мон Амур разполага с атрактивни воали с дантелена ивица /т. Нар. Испански стил воал/ , а също така и воали по изчистени със сатенена ивица.

Бонбониерите се изработват за всеки гост и са символ на сладкия и плодороден живот на младоженците. Изработват се тематично. Подаряват се когато младоженците поздравяват гостите си.

Към всички рокли се изработват от самите материи на роклите чанти и връхни дрехи. Към роклите връхните дрехи са различни видове шалове от шифон, сатен, тафта, органза.

За зимата се дават специални наметки под наем от марабу. За оформянето на прическата и захващането на воалите, ателието ни е създало интересни фуркети с цветя и цели диадеми с цветя.

Изработваме различни украси от хартия, сатенени цветя, цветя от органза и шифон .

За повече информация може да получите на място , при посещение в салона.
За закупуване на аксесоари, моля да си запазвате час за посещение на салона 0888 603062
София, ул. Раковски 86 А /срещу Операта /