Булченски рокли, абитуриентски, бални, сценични рокли и аксесоари на дизайнер Поля Миланова

Моден салон МОН АМУР by Polia Milanova

От 1991 г. дизайнер Поля Миланова твори за моден салон МОН АМУР и Мария-Анна Белла. Булченските , бални и официални рокли създадени от дизайнера имат специфичен разпознаваем визуален език. Всяка булчинска или абитуриентска колекция отделя специално внимание на детайлите, кройките, материята и прецизната изработка. Всяка сватбена рокля създадена от ателие МОН АМУР отразява индивидуалноста на булката. В стила на цялостната сватбена визия се изграждат всички аксесоари, украси, чаши, свещи, бонбониери, възглавнички за халки, цветя и др.

Вече 29 години ателието създава неповторими, екстравагантни абитуриентски рокли, изискани официални рокли, бални рокли и сценични тоалети. Ателието се е погрижило и за перфектната визия на кумата, шаферките и всички гости на сватбата. Всяка бална и официална рокля се отличава с голяма прецизност към аксесоарите, апликациите и ръчните набори. Роклите са със сложни ръчни бродерии от пайети , мъниста и лазерно поставени кристали Сваровски.

За дамите с по-големи размери дизайнер Поля Миланова се е погрижила с колекция моделиращи, балансиращи рокли. Благодарение на дългогодишния си опит ателието създава модели за дамите с нестандартни размери, така че да изглеждат превъзходно и със самочувствие. Мон Амур е създател на множество артистични и сценични елитни тоалети, с които талантливите ни изпълнители прославят България по света. Коктейлните и вечерни рокли са стилни, елегантни, с изчистен , екстравагантен силует, от луксозни материи и със сложни наслагвания и експериментиране на материи.

Поля Миланова е сътворила много запомнящи се тоалети за световни конкурси „Мини Мис Свят”, „ Мис Свят”, „Мис Европа”, „Мис Вселена” , „Мис туризъм Интърнешънал”. Ателие МОН АМУР е и официален вносител на булчински и вечерни рокли на Италианската марка VENUS Bridal . Вносител е на булчинските рокли на световно известната Испанска линия AVENUE DIAGONAL / by PRONOVIAS fashion group/ В ателие МОН АМУР се изработват и рокли по ваш модел.

Моден салон МОН АМУР превръща мечтаната ви рокля в реалност!

За проба и консултация ателие МОН АМУР работи само с предварително запазване на часове на тел. 0888 60 30 62. Пробите са безплатни! София, ул. „Г.С. РАковски” 86А /срещу Операта / monamourbrides@abv.bg