Аксесоари

За украсата на всяка сватба ателие МОН АМУР се е погрижило до най- малкия детайл. Всички аксесоари се изработват тематично, по индивидуални проекти, като се съчетават в хармония с булченската рокля и мястото на сватбата. При закупуване или поръчка на булчинска рокля от МОН АМУР всяка булка получава подарък 10% намаление при закупуване на всички аксесоари. Също булката получава право и на отстъпка при закупуване на официални, шаферски и коктейлни тоалети за гостите на нейната сватба.Аксесоарите с които разполагаме са ритуални шампански чаши, винена чаша за църквата, украси за чаши, свещи – /стеаринови , некапещи /, украса за свещи, украса за шампанско, възглавнички за халки, късметчета /които се хвърлят след църквата /, бонбониери /които се подаряват на всички гости /, жартиер, ръкавици, чанти, цветя за коса и др.
Важен аксесоар е воала. За църквата е задължителен, тъй като трябва да са покрити раменете и главата. Мон Амур разполага с атрактивни воали с дантелена ивица / Испански стил воал/, а също така и воали по изчистени със сатенена ивица.
Бонбониерите се изработват за всеки гост и са символ на сладкия и плодороден живот на младоженците. Изработват се тематично. Подаряват се когато младоженците поздравяват гостите.
Към всички рокли се изработват от самите материи на роклите чанти и връхни дрехи. Връхните дрехи са различни видове шалове от шифон, сатен, тафта или органза.
За зимата се дават специални наметки под наем от марабу. За оформянето на прическата и захващането на воалите, ателието ни е създало интересни фуркети с цветя и цели диадеми с цветя.
Изработваме различни украси от хартия, сатенени цветя, цветя от органза и шифон .
За повече информация може да получите на място , при посещение в салона.
За закупуване на аксесоари, моля да си запазвате час за посещение на салона 0888 603062
София, ул. Раковски 86 А /срещу Операта /