Официални колекции

 

Ателие Мон Амур създава всяка година атрактивни бални , абитуриентски и официални рокли. Екстравагантните рокли са с дълбоки голи гърбове, с цепки, с разнообразни силуети. Водещата линия е силует Русалка с елегантни шлейфове, които се прибират под формата на панделка.
Дизайнер Поля Миланова използва най- новите и интересни материи за изработването на балните тоалети – матови еластични сатени, тафта, френски ръчно избродирани дантели, 3Д дантели , Брюкселски дантели , преливащи органзи, копринени шифони и естесвени коприни. Роклите са феерични, с перфектна кройка и майсторски изработени.
Целият опит на ателие МОН АМУР е претворен в изящни сценични рокли, с които артистичния елит прославя България на международните сцени. За тях Поля Миланова се е погрижила със силует „Принцес” , по-обемни рокли от тюл и тафта.
Вечерните рокли и коктейлните рокли са съчетание на много вкус, елегантност, перфектни кройки, модерни материи и силуети. За роклите уникати използва дизайнерски, оригинални платове на водещи световни марки като Galiano, Versace, Burberry, Cavali.
Специфично в творческата работа на дизайнер Поля Миланова са моделиращите рокли за дамите с по-големи размери. Тези модели рокли балансират и помагат на всяка дама да се чуства красива, специална и изискана.
Към всички рокли се изработват подходящи аксесоари от материите и цветовете на роклите като шалове, болера, връхни дрехи, чанти , рози и др. За нестандартно мислещите дами се създават рокли и по техни модели, по поръчка. Срока на изпълнение на роклите по поръчка е 4-5 седмици.

За повече информация, моля да се свържете с нас на тел 0888 603062
Работим с предварително записване на часове за проба и консултация. Пробите са безплатни!
София, ул. Г.С. Раковски 86 А /срещу Операта/